Ce oferă Black Friday pe piața rezidențială

loft Sursa foto: Ecovillas

Dezvoltatorii imobiliari DaVinci Edifice, Ecovillas și agenția imobiliară Premier Imobiliare  au acceptat să participe în acest an la campania de Black Friday, oferind locuințe la prețuri reduse.

”Black Friday a devenit un concept complet asimilat și în România, mai ales în ultimii ani, și în consecință am decis să participăm și noi la această campanie cu un segment de apartamente speciale din portofoliul nostru. Astfel, am acordat discounturi de pana la 54000 Euro la apartamentele tip Penhouse din proiectul Delta City, aplasat langa Delta Vacaresti, in sectorul 4 al Capitalei. Preturile speciale  de Black Friday sunt acum intre 263.000-349.600 de euro+TVA pentru aceste duplexuri penthouse spatioase, cu suprafețe de 200 – 270 mp. Reducerea de Black Friday pe cele 14 penthouse-uri din aceasta propotie, este de circa 635.000 euro+TVA”, a declarat Elena Dumitrache, director de vânzări Da Vinci Edifice.

În acest caz promoția este valabilă până pe 30 noiembrie si comporta anumite conditii.

Da Vinci Edifice dezvolta ansamblul rezidential Delta City din zona Tineretului, cu 333 de locuințe, vândut în proporție de 90% și își propune să finalizeze în acest an vânzările, urmând a fi dat în folosință în următoarele luni.

Premier Imobiliare anunță de asemenea o serie de promoții pentru diverse tipuri de locuințe, în ansambluri rezidențiale noi, în sudul Bucureștiului, care se traduc atât prin prețuri mai mici, cât și prin facilități la achiziția de locuințe.

În acest sens, Premier Imobiliare promovează în cadrul ansamblului Arghezi Park Rezidence din sectorul 4 al Capitalei, două apartamente care au o reducere a prețului de 5%, astfel că o unitate cu 2 camere, care costă în mod obișnuit 64.700 de euro, în această perioadă poate fi achiziționat cu 61.600 de euro.

De asemenea, pentru un apartament cu trei camere, în același ansamblu, din zona Metalurgiei, reducerea este de 4.150 de euro, de la 86.750 de euro la 82.600 de euro.

Într-un alt ansamblu, de această dată amplasat pe Șoseaua Berceni, Premier Imobiliare propune un apartament cu trei camere cu un discount de 4.100 de euro, de la 76.100 de euro la 72.000 de euro.

”Aceste reduceri sunt reale și vin în ajutorul celor care vor să-și cumpere o locuință. Mai mult decât atât, pe lângă promoțiile oferite la achiziția de locuințe, dezvoltatorii oferă și facilități legate de solvabilitatea cumpărătorului, prin acceptarea unui avans de 5% în loc de 15% pentru cumpărătorii prin credite bancare. Este o facilitate importantă având în vedere că niciun dezvoltator nu mai acceptă un avans de 15%”, a declarat Giulio Angheloiu, președinte Premier Imobiliare.

Luna aceasta și dezvoltatorul Ecovillas, care construiește proiectul rezidențial LOFT Green Apartments din Mogoșoaia, a ales să vină cu beneficii pentru cumpărători, astfel că a decis să plafoneze prețurile la două tipuri de apartamente de 2 camere la 89.990 de euro+TVA pentru cei care sunt interesați să beneficieze de TVA redus de 5%.

Apartamentele sunt situate în al treilea bloc al proiectului, aflat chiar lângă pădure, au 59 de metri pătrați utili și vor costa cu aproape 15.000 de euro mai puțin. Înainte de plafonare prețul unui astfel de apartament cu TVA de 19% era de 109.336 euro, iar dezvoltatorul îl vinde luna aceasta cu 94.489 euro cu TVA de 5% inclus.

Sursa foto: Ecovillas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *