Cea de-a treia ediție a conferinței Romanian Business & Investment Roundtable de la București începe în mai puțin de o săptămână, în 15-16 martie (Parteneriat)

Cea de-a treia editie a conferintei Romanian Business & Investment Roundtable

Cea de-a treia ediție a Conferinței ROMANIAN BUSINESS & INVESTMENT ROUNDTABLE, intitulată “Explorând noi frontiere pentru agilitate și reziliență”, va avea loc în mai puțin de o săptămână, în perioada 15-16 martie, la București, în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Evenimentul va reuni speakeri de renume de peste granițe, oficiali guvernamentali de rang înalt, precum și directori de top din mediul de afaceri românesc și european.

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, precum și mai mulți secretari de stat au confirmat până la acest moment prezența și vor participa la dezbaterile din cadrul evenimentului.

Mai mult, cel de-al zecelea secretar general al NATO, Lordul George Robertson, este invitatul de onoare al acestei ediții și va aborda problemele de securitate în contextul proximității războiului din Ucraina. În plus, fostul premier al Ucrainei, Iulia Timoșenko, va prezenta în cadrul evenimentului un rezumat al situației actuale cu privire la războiul din Ucraina și impactul acestuia asupra regiunii. 

Vodafone România este partenerul principal al evenimentului, pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul este susținut și de Iron Mountain, Philip Morris România, Banca Transilvania, Henley&Partners, Kiriarchos Net, Enel și Garanti BBVA.

Conferința este organizată de Hazlis & Rivas, reprezentantul oficial al The Economist Impact Events pentru Europa de Sud-Est, în parteneriat cu Oxygen și beneficiază de sprijinul Camerei Americane de Comerț în România (AmCham) și al Camerei de Comerț Olandezo-Române (NRCC).

Partenerii media ai evenimentului sunt Radio Guerilla, Radio România Actualități, G4Media, Economedia și Romania Insider.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și speakeri, accesați următorul link:

https://events.economist.com/events-conferences/third-annual-romanian-business-investment-roundtable/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *