Cel mai bine plătit job al săptămânii e în IT: 6000 euro pe lună (platformă de recrutare)

Redacția sept. 19, 2021 0 comentarii
digitalizare, calculator, cod, programare

Cel mai bine plătit job al săptămânii care se încheie vine din domeniul IT, potrivit datelor platformei de recrutare bestjobs, puse la dispoziţia emisiunii ”Ora de profit.ro” de la Prima TV și citate de News.ro.

Astfel, o companie din SUA, care desfăşoară activităţi în România, caută un inginer IT, mai exact un senior react JS developer, cu o experienţă de cel puţin 5 ani în react java script, căruia îi oferă un salariu cuprins între 5.000 şi 6.000 de euro pe lună.

În topul ofertelor salariale ale săptămânii, mai relevă datele bestjobs, se află domenii precum medicina şi vânzările. Astfel, o companie din Norvegia recrutează din România un asistent medical generalist, căruia îi oferă un salariu cuprins între 3.000 şi 5.500 de euro pe lună. De asemenea, o clinică din Ploieşti caută un medic stomatolog, căruia îi oferă un salariu cuprins între 2.500 şi 5.000 de euro pe lună. Nu în ultimul rând, un cunoscut dezvoltator de proiecte imobiliare din Bucureşti recrutează un manager de vânzări şi marketing pentru un salariu cuprins între 3.000 şi 5.000 de euro pe lună.

De asemenea, bestjobs a scos în evidenţă şi cel mai interesant job al săptămânii: o companie din domeniul agricol, din Salonta judeţul Bihor, caută pilot pentru drone industriale.

Cele mai multe angajări săptămâna aceasta s-au făcut în domeniile vânzări şi relaţii cu clienţii, subliniază platforma de recrutare, iar cele mai bune oraşe pentru angajări au fost Bucureşti şi Timişoara.

Angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost o reţea de clinici medicale care recrutează, în cinci oraşe din ţară, atât personal medical, cât şi administrativ, având deschise job-uri precum asistenţi medicali, agenţi relaţii cu clienţii şi personal recepţie. Oferta salarială este cuprinsă între 500 şi 1.000 de euro pe lună, în funcţie de rol.

Potrivit bestjobs, cele mai dorite domenii pentru job-uri remote au fost call center, marketingul şi IT / Telecom.

În ceea ce priveşte oferta şi cererea de job-uri în ţară, şi săptămâna aceasta oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Iaşi s-au aflat în top.

 

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *