CEO-ul uneia dintre cele mai mari bănci de investiții de pe Wall Street, mesaj despre munca de acasă: “Dacă poți să mergi la restaurant, poți să vii și la birou”

Redacția iun. 19, 2021 0 comentarii
morgan stanley sediu

Angajații băncii Morgan Stanley din New York trebuie să se întoarcă la birou în această toamnă, în condițiile în care gradul de vaccinare crește și viața se reîntoarce, încet, la normal. Este mesajul lansat de James Gorman, CEO-ul uneie dintre cele mai mari bănci de investiții de pe Wall Street.

“Dacă poți să mergi la un restaurant în New York City, poți să vii la birou. Și te vrem în birou”, a spus Gorman, citat de CNN Business. Acesta a făcut comentariile în această săptămână la o conferință anuală despre plățile financiare și piața imobiliară.

Gorman a spus că mulți dintre angajații Morgan Stanley au început deja să se întoarcă la sediul firmei din Times Square, pentru câteva zile pe săptămână. Acesta a menționat că majoritatea salariaților din New York vor trebui să “coboare” de pe Zoom și să meargă mai des cu metroul – la birou.
„Până la Ziua Muncii, voi fi foarte dezamăgit dacă oamenii nu și-au găsit drumul spre birou și atunci vom purta un alt tip de conversație”, a spus el, adăugând că muncitorii nu se pot aștepta să își obțină salariile de New York dacă continuă să lucreze de la distanță. „Dacă vrei să primești salarii de New York, lucrezi în New York”, a spus Gorman. „Nu mai merge cu „ sunt în Colorado … și sunt plătit ca și cum aș sta în New York ”. Îmi pare rău. Asta nu funcționează. ”

 

Sursa foto: advisor.morganstanley.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *