CESAROM lansează o aplicație de realitatea augumentată prin care utilizatorii pot amenaja spațiul cu ajutorul telefonului

Redacția apr. 4, 2022 0 comentarii
CESAROM Statuario

Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM și unicul producător local de plăci ceramice, anunță lansarea ARdesigner, o aplicație web bazată pe tehnologia realității augmentate. Aplicația este ca o cabină de probă virtuală, unde utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza gresia și faianța acasă, fără a mai fi nevoiță să ajungă în showroom.

ARdesigner oferă utilizatorilor opțiunea de a descărca și salva oricâte proiecte pe propriul dispozitiv și chiar de a-l trimite celor cu care iau deciziile de amenajare. Tot din secțiunea ARdesigner, la finalul simulării, clienții pot afla disponibilitatea de cumpărare și pot localiza partenerii CESAROM de la care pot achiziționa modelele de gresie și faianță pentru care au optat în proiectele lor.

În cadrul aplicației, utilizatorii au la dispoziție sute de produse CESAROM și filtre în funcție de tipul de placă (gresie, faianță sau mozaic), design (piatră, lemn, ciment), culoare sau spațiu. De asemenea, aceștia pot face oricâte modificări spațiului ales și pot schimba produsele pe care doresc să le integreze.

Utlizatorii vor trebui să încarce o fotografie pentru a vedea în timp real produsele la ei acasă. Aplicația recunoaște imediat pereții și pardoseala din poză. Ulterior, utilizatorii pot selecta din sute de modele de gresie și  faianță.

CESAROM este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de 60 de ani. CESAROM se produce in fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, companie care a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger GmbH, lider in producţia europeană de plăci ceramice (gresie, faianţă şi decoruri ceramice). În prezent, capacitatea totală de producţie din cadrul fabricii Sanex SA din Cluj-Napoca se ridică la peste 8 milioane de metri pătraţi anual, SANEX SA comercializând o gamă variată de modele de gresie, faianţă şi plăci decor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.