Ciolacu a discutat cu reprezentanții Google despre viitoarele investiții în infrastructura digitală, inovare și proiecte de cercetare

GGJVM-QWMAEAejt

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, într-un mesaj pe contul său de X (fostul Twitter), că a avut o întâlnire cu reprezentanții conducerii Google.

Menționăm că în programul premierului nu a fost prezentă și întâlnirea cu reprezentanții Google. Guvernul nu a menționat pe site-ul oficial mai multe detalii despre întâlnirea cu Google.

„Discuții fructuoase la Palatul Victoria cu conducerea Google pe tema viitoarelor investiții în infrastructura digitală, inovare și proiecte de cercetare în România”, a declarat Ciolacu pe contul său de X.

Reamintim că la finalul anului trecut premierul Marcel Ciolacu a efectuat o vizită în SUA unde a avut discuții si cu reprezentanții companiei Google. Guvernul subliniază şi că o componentă importantă a vizitei de lucru este cea economică. Astfel, prim-ministrul Marcel Ciolacu şi delegaţia guvernamentală vor avea discuţii cu reprezentanţii companiilor Google, Lockheed Martin şi cu reprezentanţii conducerii United States Energy Association.

Sursă: Guvern

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *