Ciolacu spune că ordonanța de urgență privind reglementarea prețurilor la energie electrică și gaze va acționa ca un scut pentru români și firme

Redacția mart. 18, 2022 0 comentarii
energie electrica

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis într-un mesaj pe pagina sa de Facebook că ordonanța de urgență privind reglementarea prețurilor la energie electrică și gaze va acționa ca un scut atât pentru români, cât și pentru firme.

Acesta a spus că PSD s-a asigurat că toți cei care vor specula prețurile vor fi aspru supraimpozitați, iar gazele naturale din producția internă vor fi vândute la prețuri rezonabile pentru români.

„Din discuțiile cu toți economiștii, avem certitudinea că plafonarea prețurilor la energie și gaze naturale, care înseamnă peste 50% din creșterea inflației, va determina o stabilizare a prețurilor, cu efecte pozitive majore asupra puterii de cumpărare a românilor. Rămânem concentrați pe măsuri care să sprijine companiile românești și să mențină nivelul de trai al populației, deoarece acesta este principalul motiv pentru care am intrat la guvernare!”, transmite Ciolacu pe Facebook.

Sursa foto: ACUE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.