Premierul Ciolacu anunță pentru săptămâna viitoare o discuție cu miniştrii, cu autorităţile şi instituţiile care au proiecte pe PNRR

PNRR Planul National Rezilienta Relansare Recovery sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că în şedinţa de Guvern de azi va avea loc o discuţie cu ministrul Fondurilor Europene şi cu ministrul Finanţelor, atât pe jaloanele din PNRR, cât şi pe fiecare obiectiv de investiţii din PNRR. De asemenea, săptămâna viitoare ar urma să aibă o discuţie aplicată pe fiecare investiţie, cu toţi miniştrii şi toate autorităţile şi instituţiile care au proiecte pe PNRR, conorm unei declarații făcute la începutul ședinței de guvern de azi.

Premierul Ciolacu a anunțat și că Guvernul adoptă azi o ordonanță de urgență, neceară pentru finalizarea, în bune condiții, a finanțării unor proiecte susținute din bani europeni. “Până la data de 30 aprilie au fost investiții de 41 de miliarde de lei. Actualul guvern și-a propus în bugetul de stat investiții de 110 miliarde de lei, respectiv 7,2% din PIB”, a spus Ciolacu.

“Aș dori astăzi o discuție pe analiză de progres împreună cu ministrul fondurilor europene și cu ministrul finanțelor, atât pe jaloanele din PNRR, dar și pe fiecare obiectiv de investiții din PNRR, urmând ca săptămâna viitoare, împreună cu toți miniștrii și toate autoritățile și instituțiile care au proiecte pe PNRR, să avem o discuție aplicată pe fiecare investiție în parte și pe fiecare jalon în parte pe care îl avem de îndeplinit”, a transmis premierul.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *