CNAIR face o nouă încercare pentru ,,Autostrada Sudului”, Filiași-Lugoj : Proiect Consult câștigă după o nouă reevaluare contractul pentru studiul de fezabilitate al Lotului 3 Domașnea-Caransebeș

Filiasi-Lugoj

Firma de proiectare Proiect Consult (România) a câștigat, după o nouă reevaluare contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate al Lotului 3 pe ,,Autostrada Sudului” Filiași-Lugoj. Anterior, în martie 2023, CNAIR desemnase proiectantul Egis câștigător al contractului pentru proiectarea preliminară a lotului Domașnea-Caransebeș (Lotul 3).

Contractul de 22 de milioane de lei poate fi semnat doar dacă nu se depun noi contestații : ,,Asocierea PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA SRL – PERFECT CONSULT EUROPE S.R.L. – EAST WATER DRILLINGS SRL a câștigat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate al lotului 3 al Drumului de mare viteză Filiași-Lugoj ! Câștigătorul a fost desemnat după finalizarea reevaluării ofertelor în conformitate cu dispozițiile Deciziei CNSC. Contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate al lotului Domașnea-Caransebeș (45 km) al Drumului de mare viteză Filiași-Lugoj are o valoare de 22,29 milioane de lei, fără TVA și trebuie finalizat în 24 de luni (din care 22 de luni pentru elaborarea Studiul de Fezabilitate). Sursa de finanțare a acestui contract va fi asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile, iar semnarea lui va fi posibilă după expirarea perioadei legale (10 zile) de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.” a transmis joi, directorul CNAIR, Cristian Pistol.

Primul contract din cele patru pentru Studiul de Fezabilitate al drumului de mare viteză dintre Oltenia și Banat a fost semnat pe 9 iunie 2023, la peste un an de la lansarea licitațiilor (contractul pentru lotul 1 Drobeta-Filiași 70 km. semnat cu DP Consult).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *