Colorock13, vehicul de investiţii deţinut de Roca Industry, a fuzionat oficial cu producătorul de vopsele, lacuri şi cerneală tipografică Sarcom, companie pe care Roca o deţine integral

Redacția sept. 16, 2022 0 comentarii
Sarcom produse

Colorock13, vehicul de investiţii deţinut de Roca Industry, a fuzionat oficial pe 15 septembrie cu producătorul de vopsele, lacuri şi cerneală tipografică Sarcom, companie pe care Roca o deţine integral, potrivit unui anunț publicat pe Bursa de Valori București (BVB).

În cadrul fuziunii, Sarcom are calitatea de societate absorbantă, iar Colorock13 are calitatea de societate absorbită.

„În ceea ce privește procesul de fuziune prin absorbție dintre Sarcom S.R.L. și Colorock13 S.R.L. anunțat prin raportul curent emis în data de 8 septembrie 2022, conducerea ROCA INDUSTRY HOLDINGROCK1 S.A. (denumită în continuare „Compania”) informează piața că, în data de 15 septembrie 2022, în conformitate cu prevederile Legii societăților, proiectul de fuziune dintre cele două companii a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, nr. 3908”, se arată în anunțul de pe BVB.

Roca Investments a preluat în decembrie anul trecut producătorul de vopsele, lacuri şi cerneală tipografică Sarcom în decembrie, prin intermediul societăţii vehicul Colorock13.

Roca Investments S.A. este o platformă de investiţii şi management care oferă servicii pentru revitalizarea business-lui şi antreprenoriatului românesc, crearea de branduri noi şi revitalizarea celor aflate în dificultate, prin investiţii în diverse societăţi şi asigurarea unui management specializat.

Sarcom SRL care are ca obiect principal de activitate fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice şi masticurilor.

Sarcom Vâlcea, producătorul brandurilor de vopseluri Sticky și Coral, este unul dintre cei mai mari jucători din industria de producție de vopsele și lacuri la nivel autohton, cu o istorie de aproape 30 de ani. Compania produce și vinde produsele proprii sub cele două branduri în 31 de județe din România, fiind prezentă atât pe segmentul de piață cu prețuri scăzute și accesibile, cât și în zona premium.

Sarcom deține o gamă de 380 de produse precum: vopsea lavabilă, tencuială, vopsea email, diluant, etc. Sarcom are un număr de 116 angajați, iar în anul 2020, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 56,9 milioane de lei, EBITDA de 15,8 milioane de lei și profit net de 12,3 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *