Colterm a pornit joi seara căldura la Timișoara, după ce distribuitorul a întârziat livrarea de gaz cu 4-5 ore

Colterm Sursă foto: Colterm / Facebook

Colterm Timișoara a pornit joi seara căldura în municipiu, instalațiile fiind repornite după ora 18, după ce distribuitorul de gaz a întârziat livrarea gazului cu 4-5 ore, anunță compania într-un comunicat.

„Începând din seara de joi, 28 octombrie, Colterm a reînceput furnizarea agentului termic pentru clienții sistemului centralizat de încălzire. Din păcate, distribuitorul de gaz a întârziat livrarea acestuia cu 4-5 ore, motiv pentru care nu am reușit să repunem în funcțiune sistemul de încălzire în timpul în care estimam că se va întâmpla, instalațiile fiind repornite aseară, după ora 18”, arată compania.

Prioritare la alimentare au fost spitalele din Timișoara racordate la Colterm, motiv pentru care alimentarea celorlalte puncte termice a întârziat peste estimările companiei.

Colterm dă asigurări că, în cursul acestei zile, toate punctele termice vor fi alimentate și toți timișorenii vor avea căldură și apă caldă.

„Întârzieri în furnizare vor fi la o parte dintre clienții din zona de nord a orașului, respectiv a celor arondați punctelor termice 13, 50 și Diana, unde există o avarie care se va remedia până în orele următoare, ca până cel târziu la ora 20 și acestea să fie alimentate cu agent termic”, arată furnizorul de căldură.

Așa cum s-a anunțat în toată această perioadă, temperatura la care va fi furnizată căldură va fi scăzută, de 35 de grade la plecarea din punctele termice.

Sursă foto: Colterm / Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *