Compania de cercetare clinică Arensia Exploratory Medicine anunță că își digitalizează procesele tradiționale de tip „pix și hârtie” pentru îmbunătățirea experienței angajaților

digitalizare Foto: USAMV

Arensia Exploratory Medicine, o companie de cercetare clinică, cu prezență și în România, își digitalizează procesele tradiționale de tip „pix și hârtie” cu ajutorul soluției SAP care va oferi informații despre parcursurile de învățare și progresul angajaților în cadrul organizației, precum și pentru a stabili și menține un sistem de învățare coerent care să contribuie la bunăstarea acestora, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Conform companiei, implementarea proiectului a fost realizată la nivel local pentru toate locațiile Arensia Exploratory Medicine de către compania Red Point Software Solutions, partener SAP în România.

„Eliminarea deficitului de talente înseamnă optimizarea modului în care organizațiile recrutează și angajează în contextul dinamic actual și a modului în care oferă programe de învățare și dezvoltare pentru a-i ajuta pe angajați să evolueze. Pentru a face față provocărilor de la locul de muncă din ziua de azi, organizațiile își regândesc abordările tradiționale de formare și dezvoltare. Mai degrabă decât să privească training-ul ca pe un exercițiu finit, de bifat, soluțiile software ale sistemelor de gestionare a învățării (Learning Management System – LMS) ajută companiile să ofere experiențele de învățare personalizate și continue de care au nevoie angajații lor”, se menționează în comunicatul de presă.

Compania de cercetare clinică a ales să își digitalizeze procesele a le elimina pe cele bazate pe hârtie, pentru a obține o perspectivă asupra diverselor activități de învățare și a progresului angajaților, precum și pentru a construi și menține un sistem de învățare coerent.

Foto: USAMV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *