Compania de tehnologie digitală R Systems vrea să angajeze peste 50 de specialiști IT în România

Redacția sept. 29, 2022 0 comentarii
digitalizare, calculator, cod, programare

Compania de servicii de tehnologie și transformare digitală R Systems dorește să angajeze peste 50 de specialiști IT în România, până la finalul acestui an. Planurile de recrutare vizează atragerea de experți în inginerie și arhitectură software în domenii precum cloud, automatizare, DevOps, telecom, RPA, AI/ML.

Compania are planuri de a face angajări atât în cele trei orașe unde are sedii fizice – București, Galați și Craiova – cât și în întreaga țară, oferind candidaților flexibilitate și oportunitatea de lucru în regim „fully remote”. Printre rolurile deschise se află poziții de ingineri Java, DevOps, cloud, testare, telecom, etc.

Cifra de afaceri a R Systems în Europa a urcat la 21,9 milioane de euro, anul trecut (2021), fiind mai mare cu 27% față de 2020, respectiv cu 50% față de 2019. La nivel global, R Systems Group a încheiat prima jumătate a acestui an cu venituri de 94,4 milioane dolari, în creștere anuală de 38%, având un număr de 4.267 de angajați, la finele lunii iunie 2022.

Compania a ajuns la peste 250 de angajați în România, după o creștere substanțială a echipei, cu 57% de la finalul anului 2018 până în prezent, pe fondul dezvoltării business-ului.

Cererea de servicii IT (cloud transformation, automation, product engineering, big data & analytics) s-a aflat pe un trend ascendent încă dinainte de pandemie și a accelerat în ultimii doi ani. Numai în privința cererii pentru servicii de cloud computing, piața globală va crește de la 410,9 miliarde dolari (2021) la 494,7 miliarde dolari (2022), respectiv până la 599,8 miliarde dolari (2023), potrivit estimărilor Gartner, companie globală de cercetare și consultanță IT.

Având sediul central în EI Dorado Hills, California, R Systems activează în 16 centre de livrare din întreaga lume și 25 de birouri regionale, cu o echipă de peste 4.000 de angajați, deservind peste 1.000 de clienți din întreaga lume.

În Europa, compania are peste 400 de angajați și birouri în România, Polonia, Republica Moldova, Elveția și Regatul Unit, furnizând servicii de transformare digitală pentru companii din telecomunicații, media digitale, banking, servicii de sănătate, transport și logistică.

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *