Compania românească Animawings va opera din iulie zboruri regulate către Paris, Billund, Catania, Napoli, Helsinki și Valencia

Animawings

Compania aeriană românească Animawings, controlată de Memento Group, lansează zboruri regulate între București (Aeroportul Internațional Henri Coandă) și Paris (Aeroportul Internațional Charles de Gaulle), începând cu 2 iulie 2021.

Pasagerii vor putea zbura în fiecare luni și vineri, la prețuri începând de la 32,30 euro (preț pe segment, taxe obligatorii incluse). Compania oferă bilete de avion la prețuri accesibile, clienții putând alege dintre trei tipuri de pachete de servicii diferite, în funcție de nevoile și bugetul fiecăruia.

La începutul lunii iulie, compania va începe operarea zborurilor regulate către Billund, Catania, Napoli, Helsinki, Valencia și Paris, dar și celor către Larnaka și Atena, ȋn cooperare cu Aegean Airlines.

De asemenea, firma va continua operarea de zboruri charter către destinații ca Antalya, Bodrum, Corfu, Creta, Rodos, Zakynthos, Hurghada sau Tenerife, pentru cei mai importanți touroperatori din România

Înființată în 2019, Animawings operează zboruri regulate și charter către cele mai populare destinații din Europa și Africa. Compania operează avioane Airbus 320-200.

Acționarii Animawings sunt Memento Group, cel mai mare grup turistic de incoming din România și Aegean Airlines, compania aeriană a Greciei.

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *