Companie britanică de software cu 3000 de angajați în România se extinde în alte trei orașe din țară

digitalizare, calculator, cod, programare

Endava, compania britanică de software prezentă pe piața locală cu 7 centre de livrare în România, se extinde în încă trei orașe din țară, anunță grupul. În prezent, compania are peste 3.000 de angajați în România, care lucrează pentru clienți din industrii precum plăți, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom) sau logistică.  Compania are încă nevoie de oameni și caută dezvoltatori software, testeri, ingineri în managementul aplicațiilor, experți în zona de date, angajați în serviciile de suport, analiști, manageri de proiect și arhitecți software.

Compania are centre acum în Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Târgu-Mureș și Pitești și deschide în Craiova, Sibiu și Suceava.

Compania britanică a anunțat în septembrie anul acesta că trece definitiv la sistemul de muncă hibrid, care le oferă angajaților posibilitatea de a lucra atât de la birou, cât și de acasă, în funcție de nevoile și responsabilitățile fiecărei echipe. Compania le oferă tuturor și posibilitatea de a lucra din afara României până la 20 de zile din fiecare țară străină. Echipele care lucrează în cadrul Endava pot veni la birou pentru activitățile comune, dar și pentru  programele de training, în programele de internship, workshopuri sau orice alte activități în care interacțiunea față în față este preferată.

„Cererea pentru serviciile noastre digitale a crescut în ultima perioadă într-un ritm accelerat la nivel global, ceea ce ne oferă oportunitatea de a dezvolta noi huburi și de a atrage noi talente în echipele noastre regionale. România a fost întotdeauna o piață extrem de importantă pentru dezvoltarea noastră, deoarece aici avem ingineri de software extrem de talentați precum și una dintre cele mai bune infrastructuri de internet din Europa. Trecerea la sistemul de muncă hibrid ne-a oferit și la nivel de companie mai multă flexibilitate și posibilitatea de a deschide centre noi în comunitățile în care nu suntem încă prezenți, dar care au un potențial foarte mare de dezvoltare, cum ar fi Craiova, Sibiu și Suceava”, a declarat Claudiu Constantinescu, Manager Regional, Central Europe, Endava.

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *