Companie de management hotelier cu o unitate Hilton în portofoliu își deschide spațiu de co-working la Cluj

Redacția sept. 29, 2021 0 comentarii
beerow co working

Compania Transilvania Trek, companie de management hotelier care are în portofoliu hotelul Double Tree by Hilton din Cluj-Napoca, a deschis un nou spațiu pentru co-working și închiriere birouri în același oraș. Ținta de piață: companii, angajați, freelanceri și nomazilor digitali, “în procesul de adaptare la formatul de muncă remote, online sau “project based””, pe termen scurt, mediu sau lung.

Rezervarea spațiului de lucru poate fi realizată online, prin platformă și aplicație proprie, cu opțiuni configurabile pentru tipul de spațiu, capacitate și acces suplimentar. De la ‘dedicated desk’ la standard ‘office space’ la ‘office suite’, acces la săli de ședință, spații pentru evenimente private, sau evenimente dedicate comunității.

“Marca Beerow a fost lansată în iunie 2021 la Cluj și aduce în piață spații de birou pentru firme mici si mijlocii și pentru freelanceri, spatii pozitionate în zone centrale, urbane, ușor accesibile. Astfel, Beerow se potriveste clădirilor cu o suprafață între 500 si 2500mp, situate în centrul orașelor.

Compania are un spațiu deschis la Cluj și încă două spații în curs de amenajare tot aici și estimează deschiderea primelor două spații în București la început de 2022. “În același timp căutăm oportunități de extindere prin franciză la nivel national” a spus Andreea Balaj, director general la Transilvania Trek.

Prețurile de închiriere pornesc de la 64 lei/zi pentru acces la un birou în zona de co-working sau 15 euro/mp pe lună pentru închirierea birourilor private.  Beerow oferă și acces la săli de ședință cu capacități diferite, de la 2 la 16 persoane, disponibile pentru închiriere atât membrilor cât și clienților din exterior.

Sursa foto: Beerow

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.