Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Grupul Tei a vândut un pachet de 30% din capitalul social către frații Pavăl, fondatorii Dedeman

farmacia tei

Consiliul Concurenţei a anunțat vineri, într-un comunicat de presă, că analizează tranzacţia prin care Pavăl Holding SRL intră în acţionariatul companiilor Farmacia Tei SRL şi Bebetei Investments Group SRL.

În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

La începutul lunii aprilie, Grupul Tei, fondat de antreprenoarea Roxana Maftei a vândut un pachet minoritar de 30% din capitalul social al companiei Farmacia Tei și Bebe Tei către frații Pavăl, fondatorii companiei de bricolaj Dedeman.

Părţile implicate îşi propun ca, în urma acestui parteneriat, Farmacia Tei şi Bebe Tei să se adreseze în viitor unui număr de clienţi exponenţial mai mare, concentrându-se în continuare pe calitatea serviciilor oferite atât în locaţii fizice, cât şi prin magazinele on-line.

Înfiinţată în anul 1992, Farmacia Tei este specializată în vânzarea cu amănuntul a produselor farmaceutice. Magazinul Bebe Tei a luat naştere în 2011 şi operează ca entitate separată din anul 2014.

Pavăl Holding este vehiculul de investiţii al familiei Pavăl, cel mai mare grup antreprenorial local, care deţine Dedeman şi multiple alte investiţii de mare profil în România.

 

Sursă foto: Farmacia Tei

Comentarii

  1. Ce parere are de faptul ca amenda pt. EMAG a fost amandata ‘pe sistem’ ?
    (scrisesem ceva mai detaliat dar n-ati publicat comentariile, cum bine stiti sa faceti, de va arata francezii cu degetul)

    Ce conteaza daca va platesc ? Critica e vitala corectitudinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *