Consiliul Concurenței autorizează preluarea Dataware Consulting de către compania românească de IT Bittnet Systems

Redacția mai 17, 2023 0 comentarii
Bittnet

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care compania românească de IT Bittnet Systems, Dendrio Solutions S.R.L., Cătălin-Cristian Georgescu şi Constantin-Adrian Savu preiau Dataware Consulting S.R.L., potrivit unui comunicat de presă. Dataware Consulting S.R.L. este o companie implicată în vânzarea de hardware IT şi software şi în furnizarea de servicii IT clienţilor de pe teritoriul României.

Bittnet Systems S.A. este o companie care activează în domeniul IT. Acţiunile sale sunt listate la Bursa de Valori Bucureşti, pe piaţa AeRO, din 2015 şi pe piaţa reglementată din 2020. Compania este activă pe piaţa IT, fiind cunoscută în principal în domeniul trainingurilor şi educaţiei IT, iar împreună cu firmele din grupul său este prezentă şi pe pieţele de servicii IT, hardware şi software.

Dendrio Solutions S.R.L., parte a grupului Bittnet, activează pe piaţa IT&C din România.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune de preluare a Dataware Consulting nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *