VIDEO Cristiano Ronaldo a șters 2 miliarde de dolari din valoarea Coca-Cola cu un singur gest

Carmen Radu iun. 15, 2021 0 comentarii
Ronaldo Coca Cola

Valoarea de piață a companiei Coca-Cola a scăzut cu două miliarde de dolari, după un simplu gest al celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a ținut luni o conferință de presă, înainte ca echipa la care joacă, a Portugaliei, să participe la meciul împotriva Ungariei din cadrul UEFA Euro 2020, ce va avea loc marți.

Însă jucătorul, cunoscut pentru faptul că susține o alimentație sănătoasă, nu a fost prea mulțumit de faptul că în fața sa au fost așezate două sticle de Coca-Cola, sponsor al evenimentului.

Astfel, Ronaldo a luat cele două sticle din fața sa și le-a îndepărtat, ridicând în schimb sticla de apă, semnalând că oamenii ar trebui să bea apă în loc de băuturi răcoritoare.

Managerul echipei Portugaliei, Fernando Santos, a fost de asemenea prezent la conferința de presă, însă el nu a îndepărtat sticlele de Cola așezate pe masă.

Gestul lui Ronaldo a costat compania două miliarde de dolari, prețul acțiunilor scăzând de la 55,71 dolari luni dimineață la 55,22 dolari la mijlocul zilei.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, este unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii, el fiind cunoscut pentru rigurozitatea sa în ceea ce privește dieta și regimul de exerciții fizice. Aceasta i-a permis să continue să joace la nivel de elită până la 30 de ani, când mulți jucători se retrag.

Portughezul a dezvăluit anterior că dieta sa constă în șase mini-mese răspândite pe tot parcursul zilei, care conțin o mulțime de fructe, legume și proteine curate, cum ar fi pește sau pui gătit fără ulei.

În cea mai mare parte, sportivul bea apă – deși a dezvăluit că se bucură ocazional de un pahar de suc la micul dejun și de vin la cină.

În ceea ce privește antrenamentul, Ronaldo se antrenează câte trei până la patru ore pe zi, cinci zile pe săptămână, cu un amestec de cardio, greutăți și exerciții de fotbal pentru a se menține în stare fizică maximă.

Opt ore de somn pe noapte pentru a-și menține „forța mentală” completează rutina unuia dintre cei mai în formă bărbați de pe planetă.

Anul trecut, Ronaldo a dezvăluit că îl frustrează că fiul său nu are neapărat aceeași obsesie față de forma sa fizică.

„Vom vedea dacă fiul meu va deveni un mare fotbalist. Uneori bea cola și mănâncă chipsuri și asta mă irită, știe asta”, a spus Ronaldo la ceremonia Global Soccer Awards.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *