CTP extinde parcul logistic CTPark Bucharest North cu 95.000 mp

Redacția dec. 14, 2021 0 comentarii
ctp, parc logistic

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de spații industriale și logistice de clasa A din România, continuă dezvoltarea parcului CTPark Bucharest North, cu noi clădiri cu o suprafață totală de 95.000 mp. Noua investiție din zona Afumați beneficiază de scutiri de impozite pe proprietate, în baza titlului de parc industrial și va genera între 300 și 1.000 de locuri de muncă, în funcție de utilizarea spațiului închiriat.

Alături de Primăria Afumați, CTP România a anunțat lansarea unei noi etape, denumită Parcul Industrial Afumați, o dezvoltare pe un teren de 18 hectare. Noua investiție va totaliza aproximativ 95.000 mp de spații industriale și logistice, iar prima clădire va fi livrată  in al doilea trimestru din 2022. CTP diversifică totodată tipul de clădiri, oferind spre închiriere suprafețe de la 2.500 până la 50.000 mp, precum și spații de dimensiuni mai mici, de 500, 800 sau 1.000 mp, pentru companiile aflate într-o primă etapă de dezvoltare.

„Observăm o cerere în creștere pentru spații industriale și logistice de calitate în nordul Bucureștiului. Vom extinde CTPark North Bucharest printr-o nouă investiție, cu tipuri diferite de clădiri și spații flexibile, începând de la 500 mp. Apreciem suportul autorităților locale din Afumați, care ne-au acordat facilitățile fiscale în baza cărora am obținut titlul de parc industrial pentru acest nou proiect. Aceste facilități ne vor ajuta să atragem noi investitori în zona Afumați, oferindu-le spații logistice de cea mai înaltă calitate, amplasate strategic în nordul Capitalei, la un preț extrem de competitiv pe piață”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.

Titlul  de  Parc Industrial a fost acordat ținând cont de investițiile pe care compania CTP le-a făcut în dezvoltarea zonei Afumați și de impactul pe care îl are la nivel economic pentru comunitatea locală.

CTPark Bucharest North a fost deschis în luna iulie a anului 2020 și are o suprafață de 27 de hectare.

În România, CTP deține o suprafață totală de doua milioane mp de depozite de clasa A în 14 orașe din România: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Caransebes, Ineu și Salonta. În București, CTP deține cinci parcuri industriale: CTPark Bucharest North, CTPark Bucharest, CTPark Bucharest West, CTPark Bucharest South și CTPark Chitila.

Sursa foto: CTP.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *