Dacia a anunțat că noul model cu 7 locuri, ce va fi prezentat la IAA Munchen, se va numi Jogger

dacia jogger

Cu o săptămână înaintea premierei mondiale, oficialii Dacia au anunțat că numele viitorului model cu șapte locuri va fi Dacia Jogger.

La începutul lui iunie, s-a anunțat că Dacia va prezenta la IAA Munchen un model de familie cu șapte locuri. Până la dezvăluirea oficială a mașinii care va avea loc pe 3 septembrie se va specula asupra caracteristilor noii mașini.

Conform Dacia, Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viața cotidiană cât și în periplurile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură la sfârșit de săptămână sau în concedii. Cu spiritul pragmatic care o caracterizează, Dacia propune un vehicul care le permite clienților să profite de plăcerile simple ale vieții alături de cei apropiați.

Modelul Dacia Jogger ar putea fi dotat cu motoarele TCe 90, TCe 130, Blue dCi 150 și Eco-G 100.

Noul model cu șapte locuri va fi un crossover care înlocuiește în gamă atât break-ul Logan MCV cât și monovolumul Lodgy.

„Jogger este un nume simplu și modern pe care oricine îl poate pronunța și este universal inteligibil. Reprezintă dinamismul, energia pozitivă și spiritul exterior. Sufixul „er” ca Duster, modelul SUV emblematic al Dacia, evocă robustețea și rezistența unui companion ideal de zi cu zi pentru familiile Dacia”, adaugă Dacia.

Presa franceză amintește și faptul că Dacia Jogger va avea în dotare, sistemul hibrid 1.3 TCe E-Tech. Dacă se va confirma, Dacia Jogger va deveni primul model al mărcii românești cu sistem hibrid de propulsie.

Sursa foto: Dacia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *