Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică și Bitdefender oferă tehnologie de securitate cibernetică și consultanță pentru Ucraina

Redacția feb. 27, 2022 0 comentarii
calculator-informatica-programare-cibernetica-hacker-sursa-pexels-e1587469808355

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică în parteneriat cu compania Bitdefender vor oferi consultanţă tehnică, informaţii privind ameninţările şi, gratuit, tehnologie de securitate cibernetică pentru orice afacere, instituţie guvernamentală sau cetăţean al Ucrainei, anunță DNSC.

“Evenimentele geopolitice recente au transformat lumea pe care o ştiam. Trebuie să fim uniţi pentru a face faţă provocărilor din ce în ce mai mari în materie de securitate cibernetică prezente şi următoare. Împărtăşind aceleaşi misiuni şi valori de integritate, libertate şi rezilienţă, Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) al României, în parteneriat cu Bitdefender, va oferi consultanţă tehnică, informaţii privind ameninţările şi, gratuit, tehnologie de securitate cibernetică pentru orice afacere, instituţie guvernamentală sau cetăţean al Ucrainei, pentru atât timp cât este necesar”, se menţionează în comunicat.

DNSC și Bitdefender vor oferi tehnologii de securitate cibernetică gratuit timp de un an pentru orice companie sau entitet publică din spațiul NATO și UE care au nevoie în acest context.

Foto: Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.