Divizia de dezvoltare imobiliară a Bog’art, constructorul magazinului Ikea Pallady, are în dezvoltare un proiect și pregătește alte patru

city Susa foto: Bog'art

Divizia de dezvoltare imobiliară a companiei de construcții Bog’art, pregătește dezvoltarea mai multor proiecte rezidențiale, care vor include, în total, circa 500 de apartamente.

Momentan, Bog’art Rezidențial are în lucru un proiect rezidențial premium care va include 141 apartamente, aproape de centrul de afaceri din zona de nord cu amplă infrastructură existentă din Petrom City, și învecinat cu școala Germană. Proiectul rezidențial se numește City.

De asemenea, divizia de dezvoltare a Bog’art are în diverse stadii de aprobare alte patru proiecte rezidențiale, precum Vitan, proiect cu funcțiuni mixte, cu circa 300 apartamente dispuse în două clădiri de nouă etaje, cu hypermarket la mezanin și alți comercianți la parter.

Proiectul este amplasat adiacent de Mall Vitan, la 750 m de Piața Alba Iulia și la 1,5km de centrul Bucureștiului, și este cel mai mare proiect de până acum al companiei. Proiectul e în etapa autorizării și va fi dezvoltat pe un teren de 8.189 de mp.

Un alt proiect rezidențial al Bog’art este Mântuleasa, aflat în imediata apropiere a Centrului Vechi și a Pieței Unirii, va include la finalizare, după ce va primi aprobările necesare, și va fi construit, circa 69 de apartamente.

Tot în centrul orașului, pe strada Jean Louis Calderon nr. 37, compania pregătește un proiect rezidențial cu 22 de apartamente boutique de lux, cu terase pe acoperiș și spații comerciale la primele două etaje ale clădirii. Proiectul va fi situat între Intercontinental și cartierul Grădina Icoanei.

În fine, ultimul proiect al Bog’art este cel situat pe strada Gheorghe Manu, aproape de Piața Victoriei, unde conform surselor Economedia a avut discuții despre o eventuală preluare cu dezvoltatorul israelian Hagag, discuții care au fost sistate. Aflat în autorizare, proiectul de lux oferă spațiu de birou flexibil la parter, facilități de health & fitness și comercial/horeca.

Compania mamă a construit, de-a lungul timpului, magazinul Ikea din zona Theodor Pallady din Bucureşti, ansamblul de birouri The Bridge, cum­părat de fraţii Pavăl, proprietarii De­deman, proiectul de birouri Glo­balworth Campus, birourile Tim­puri Noi Square, dezvoltate de Vastint (parte a Ikea), şi birourile Expo Busi­ness Park, dezvoltate de Portland Trust.

Bog’Art a mai lucrat în ultimul an şi la Ambasada statului Kuweit în Româ­nia, dar şi la proiectul de locuinţe Bel­ve­de­re Residences, al dezvolta­torului Bel­ve­dere Developments, fondat de Puiu Popoviciu.

Sub umbrela mărcii Bog’Art, sunt reunite mai multe firme, pre­cum Cons Construct (consultanţă în construcţii), Bog’Art Building Mana­gement (servicii de întreţinere şi admi­nis­trare clădiri), Alusystem (construcţii de faţade la cheie), Bog’Art Steel (pro­ducţie de oţel-beton) şi Toni Trading (achiziţii de materiale de construcţii), potrivit site-ului grupului.

Susa foto: Bog'art

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *