E.ON va reduce consumul de energie în medie cu 20% în locațiile din Germania. Temperatura va fi redusă la 19 grade Celsius, iar apa caldă oprită

Redacția oct. 24, 2022 0 comentarii
calorifer, incalzire, energie termica, repartitor caldura

Compania energetică germană E.ON anunță că va face economie la electricitate și gaz, potrivit unui comunicat de presă. Astfel, compania va reduce, în toate locațiile din Germania, consumul de energie al propriilor clădiri în medie cu cel puțin 20%.

E.ON va reduce toate sursele de iluminat neesențiale, cum ar fi siglele și iluminatul exterior, parțial sau chiar complet. Temperatura din încăperi va fi redusă la 19 grade Celsius și apa caldă va fi oprită oriunde este posibil.

O altă măsură pentru a reduce din consum este închiderea integrală a unor sectoare din clădiri și încălzirea lor minimă, astfel încât infrastructura să nu fie deteriorată. Potrivit companiei, personalul din diferite departamente s-a mutat deja în spații comune, la începutul lunii octombrie, sau o va face în curând.

Aceste măsuri sunt valabile până la mijlocul lunii aprilie și sunt menite să realizeze o economie de energie de 25% la sediul companiei din Essen, de exemplu. 

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *