Elon Musk spune că „aproape oricine” își va putea permite să cumpere un bilet de 100.000 de dolari pe nava SpaceX către Marte

Redacția apr. 18, 2022 1 comentarii
Elon Musk

Elon Musk a spus că oricine va putea să-și permită un bilet de 100.000 de dolari pentru un bilet cu nava SpaceX către Marte, scrie Business Insider. Compania lui Musk, SpaceX, plănuiește să construiască un oraș auto-susținut pe planeta roșie în următoarele decenii.

Musk a precizat că prețul va fi determinat parțial de economie, dar și de necesitatea de a face călătoriile pe Marte suficient de accesibile pentru a atrage aproximativ un milion de persoane pentru a construi un oraș pe Marte.

„Dacă mutarea pe Marte costă 100.000 de dolari, atunci cred că aproape oricine poate lucra și economisi în cele din urmă poate avea 100.000 de dolari și poate merge pe Marte dacă dorește”, a spus Musk.

În 2020, Musk a spus că speră să construiască 1.000 de nave spațiale SpaceX pe parcursul a 10 ani, pentru a trimite 1 milion de oameni pe Marte până în 2050 pentru a construi un oraș pe Marte, a raportat anterior Insider. Mai târziu, el a sugerat că primul om de pe Marte ar putea ateriza în 2029.

 

pixabay.com

Comentarii

  1. Cu putin talent ajunge si la puscarie, Speculatorul. America a uitat lectia Taticilor.

    Pacat ca lumea are atatia oameni de buna credinta, doar fenomenul ‘Dodgecoin’ rezuma tot. Sper sa se caleasca si ei … Ajunge un elefantel cel mai bogat om din lume cand el e de fapt Pinocchio, dupa ce-a mancat vulpoiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.