Evergrande va finaliza, în acest an, jumătate dintre apartamentele precontractate

Redacția feb. 9, 2022 0 comentarii
evergrande proiect

Evergrande Group trebuie să-și stingă datoria prin restabilirea completă a activităților de construcții și vânzări și nu prin vânzarea activelor ieftine, a declarat președintele companiei într-o întâlnire internă, unde a jurat că va finaliza 50% dintre casele precontractate în acest an, scrie Reuters.

Hui Ka Yan a spus că are obiectivul de a livra 600.000 de apartamente în 2022.

Evergrande, cel mai îndatorat dezvoltator imobiliar din lume, cu datorii de peste 300 de miliarde de dolari, s-a chinuit să ramburseze creditorii, furnizorii și să livreze locuințe cumpărătorilor.

Hui a spus că în prezent are fonduri de aproximativ 7,9 miliarde de dolari în conturi escrow pentru a plăti construcția și un total de 170 de miliarde de yuani în numerar încă de colectat din vânzări, precum și resurse vandabile pentru a menține activitatea.

În 2021, Evergrande a înregistrat vânzări contractate de 443 de miliarde de yuani, în scădere cu 39% față de anul precedent. Obiectivul lui Hui pentru decembrie a fost să livreze 39.000 de apartamente, comparativ cu mai puțin de 10.000 în fiecare dintre ultimele trei luni.

Sursa foto: Evergrande

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *