EXCLUSIV Un PNL-ist specializat în ”comunicare interculturală” e noul șef al drumurilor din Dolj. A fost și șef la Ape. El înlocuiește un inginer ”drumar” la Regionala de Drumuri Craiova

Călin Cosmin Petruţ

Consiliul de Administraţie al Companiei de Drumuri (CNAIR) l-a pus şef la Regionala de Drumuri şi Poduri Craiova pe Călin Cosmin Petruţ, care ocupa până acum funcţia de Şef Serviciu Mecanism Economic şi Sinteze Economice la Administraţia Bazinală de Apă Jiu. Petruț a fost lider al consilierilor judeţeni PNL Dolj.

Potrivit CV- ului, Călin Cosmin Petruţ a absolvit Dreptul şi Ştiinţe Administrative la Nicolae Titulescu, Universitatea din Craiova şi apoi a terminat un Master în ,,comunicare interculturală”, aşadar fără nicio legătură profesională cu specificul activităţii ,,de drumar” la DRDP Craiova, Regională care administrează o reţea de 2113 kilometri de Drumuri Naţionale şi se pregăteşte pentru deschiderea luna viitoare sau mai sigur în primăvara anului viitor a primilor kilometri de drum expres din România, lotul 2 pe DX Craiova – Piteşti.

,,Domnul Călin Cosmin Petruț îndeplinește atribuțiile de Director Regional al DRDP Craiova începând cu data de 19.11.2021.” a transmis Compania de Drumuri. Numirea s-a făcut prin detaşare pentru o perioadă de 4 luni pe postul ocupat anterior de Constanţa Pistol, absolventă de Căi Ferate Drumuri şi Poduri- CFDP. (n.r fără legătură cu Cristian Pistol, actualul şef CNAIR).

,,Conducerea CNAIR SA solicită acordul Consiliului de Administraţie în vederea iniţierii demersurilor necesare detaşării în cadrul DRDP Craiova a domnului CĂLIN COSMIN PETRUŢ Şef Serviciu Mecanism Economic şi Sinteze Economice la Administraţia Bazinală de Apă Jiu şi numirea acestuia în perioada  suspendării contractului individual de muncă al domnului Bratu Bogdan Laurenţiu, dar nu mai mult de 4 luni”. (n.r Fostul şef DRDP Craiova, Bogdan Bratu a fost trimis în judecată, fiind acuzat că şi-a falsificat diploma de studii).

Consiliul de Administraţie al CNAIR este condus din această toamnă de Bogdan Pascu, un apropiat lui Dan Voiculescu.

SURSA : CNAIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.