Facebook a picat, din nou, vineri seara

Mark Zuckerberg

Serviciile Facebook nu au putut fi accesate o perioadă destul de lungă în unele regiuni vineri seară, pentru a doua oară în ultimele cinci zile.

După 10 seara, ora României, pentru aproximativ două ore, Facebook, Messenger, WhatsApp şi Instagram au fost indisponibile, din nou, după incidentul major de luni seara, potrivit news.ro.

Nu se ştiu multe despre cauzele noului incident, dincolo de generica explicaţie “o setare modificată este de vină”, care nu explică prea clar ce s-a întâmplat, de această dată.

Facebook spune că, între timp, a rezolvat problema.

Cert este că, în decursul celor două ore, cel mai mult au avut de suferit utilizatorii celor două aplicaţii de comunicare, WhatsApp şi Messenger. Dacă Facebook şi Instagram nu sunt pierderi esenţiale pentru utilizatori, imposibilitatea comunicării devine o problemă cu repetiţie pentru utilizatorii produselor Facebook.

Este deja al doilea incident de acest gen din ultimele cinci zile, după cel de luni, când aplicaţiile Facebook nu au putut fi accesate vreme de aproximativ şase ore.

Şi acum, Facebook şi-a prezentat “scuzele sincere”, însă de data aceasta nu prin CEO-ul Mark Zuckerberg, ci printr-un mesaj corporate.

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *