FOTO, VIDEO Primul Rolls-Royce electric se va numi Spectre și va fi lansat în 2023

spectre Sursa foto: Rolls Royce

Rolls-Royce, companie aparținând grupului german BMW, care spuneau acum câteva zile că vor lansa o mașină electrică până în 2030, au precizat ieri seară că pregătesc lansarea pe piață a primul vehicul 100% electric al mărcii de lux, care va purta numele Spectre și va fi lansat pe piață în 2023.

Rolls Royce Spectre va fi primul automobil electric al mărcii britanice de lux, deținută în prezent de BMW Group, care va fi lansat peste doi ani. Odată cu prezentarea primelor informații referitoare la acest nou model, Rolls Royce a confirmat că intenționează să devină o marcă exclusiv electrică până în 2030.

Sursa foto Rolls Royce

„Spectre va fi primul și cel mai bun model de super-lux. Propulsia electrică se potrivește perfect pentru automobilele Rolls-Royce, mai mult decât pentru oricare altă marcă de automobile. Este silențioasă, rafinată și creează cuplu aproape instantaneu generând o putere extraordinară”, a declarat Torsten Mueller-Oetvoes, CEO al Rolls-Royce.

Șeful mărcii britanice de lux consideră, de asemenea, că acesta este cel mai important moment din istoria companiei de la fondarea din 1904.

Odată cu anunțul privind viitorul Spectre, un coupe cu două uși, CEO-ul actual al Rolls-Royce a ținut să precizeze și că marca se află în drum către electrificarea totală a gamei până în 2030.

Primele imagini cu viitorul Rolls-Royce Spectre indică un vehicul camuflat cu liniile unui coupe de mari dimensiuni, care respectă, în mare parte, liniile pe care designerii mărcii le-au dat modelului Wraith. De altfel există deja voci care susțin că Spectre va fi înlocuitorul modelului Wraith.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *