Freshful by eMAG a depășit 30.000 de clienți în București și Ilfov în mai puțin de șase luni de la lansare

Redacția apr. 14, 2022 0 comentarii
alimente, mancare, legume

Freshful by eMAG a atras în mai puțin de șase luni de activitate 30.750 de clienți unici din București și zona Ilfov, dintre care 20% au ajuns deja să plaseze recurent comenzi la mai puțin de 7 zile de la comanda precedentă.

La finalul celor șase luni de la lansare, peste 70% din totalul comenzilor au fost înregistrate în aplicația Freshful disponibilă pe IoS și Android, iar peste 65% dintre plățile din app și website s-au efectuat cu cardul, imediat după plasarea comenzii.

Depășind 1.000 de comenzi livrate pe zi în pragul Crăciunului, la doar 2 luni de la lansare și, cu un maxim în luna martie de 1.363 de comenzi, Freshful oferă peste 20.000 de produse, din care aceștia își pot comanda un coș complet de cumpărături săptămânale, care ajunge la ușa lor în 2 ore de la plasarea comenzii sau în intervale programate de 2 ore.

Valoarea coșului mediu se situează în jurul sumei de 250 lei și conține produse de la peste 550 de furnizori și  producători locali și internaționali.

Comenzile sunt procesate zilnic de 70 de pickeri atent instruiți și livrate de peste 138 de curieri în cele 98 de mașini din flota Freshful, de la depozitul propriu din Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov.

Categoriile de produse bio, în preferințele clienților

Orientați către cumpărături fară efort și produse de calitate cu valoare adăugată (BIO, ECO, specialități), clienții Freshful preferă categoria de produse fresh și ultrafresh.

Peste 50% din vânzări sunt reprezentate de fructe, legume, carne, pește, mezeluri și lactate.

„Încă de la lansare, listarea furnizorilor în platforma Freshful by eMAG a continuat să se facă fără taxe, factori esențiali în atragerea de noi parteneri, furnizori și producători locali, capabili să respecte rigorile unui business online, în care gustul este esențial și îi determină pe clienți să revină. Astfel, astăzi, în sortimentația Freshful, peste 50% dintre produse provin de la producători locali, iar numărul acestora va crește în următoarea perioadă, pentru a susține preferința clienților pentru prospețime”, preciezează Arnaud Dussaix, strategy consultant – Freshful by eMAG.

Sursă foto: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.