Google va deschide primul său magazin fizic, la New York

google, sediu

Google a anunțat intențai de a deschide în acest an, la New York primul său magazin fizic, care va permite gigantului californian să concureze cu Apple pe terenul produselor electronice destinate marelui public, scrie boursorama,com.

Magazinul, care se va denumi Google Store, se va deschide în cartierul Chelsea.

“Clienții vor putea să viziteze Google Store și să cumpere o mare varietate de produse fabricate de Google, de la telefoanele Pixel la produsele Nest, aparatele Fitbit sau Pixelbooks și multe altele”, a afirmat vicepreședintele Google Jason Rosenthal.

Acest anunț vine în momentul în care gigantul motarelor de căutare încearcă să rivalizeze cu Apple în vânzarea de produse electronice, de la smartphones la termostate și detectoare de fum.

Google vrea de asemenea să capitalizeze din vânzarea de obiecte conectate pentru activitățile fizice cu marca Fitbit, pe care a cumpărat-o în 2019.

Prin rețeaua sa de Apple Store, care are 500 de magazine în 25 de țări, gigantul din Cupertino vinde o mare parte a produselor sale, fie că e vorba de iPhone, iPad sau MacBook.

Microsoft a anunțat în schimb anul trecut închiderea permanentă a magazinelor sale, esențialul vânzărilor derulându-se de acum pe internet.

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *