Grecii de la Alesonor au primit o finanțare de 21 de milioane de euro de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea de locuințe verzi

Redacția iul. 25, 2022 0 comentarii
Amber Forest

Alesonor, compania grecească de dezvoltare imobiliară care a ridicat proiectul de locuinţe de lux Amber Gardens, anunță că a obținut o finanțare în valoare de 21 milioane euro de la Banca Transilvania, care reprezintă un credit de investiții pentru dezvoltarea a 294 de locuințe verzi din prima etapă a proiectului Amber Forest, care au un cost de construcție de aprox. 57,5 milioane euro.

Amber Forest se autointitulează „prima suburbie verde din România” și cuprinde peste 500 vile verzi şi 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare.

Suburbia va avea infrastructură completă, şcoală, grădiniţă şi afterschool, terenuri şi săli de sport, piste de alergare şi biciclete, spa şi sală de fitness, peste 5,3 hectare pentru parcuri și spații verzi, supermarket, piaţă, brutărie, restaurante, cafenea, farmacie, policlinică, spaţiu de co-working cu săli de conferinţe, precum şi acces direct la pădurea Băneasa, cea mai mare pădure din jurul municipiului Bucureşti.

Construcția locuințelor din Amber Forest a demarat la începutul acestui an.

Locuinţele Amber Forest sunt primele locuinţe din România care respectă standardul energetic NZEB, impus de Uniunea Europeană începând cu 2021.

Alesonor a mai dezvoltat în București proiecte rezidenţiale precum Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence, Amber Gardens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *