Grupul emiratez Infinity Cloud Technologies intră în România și deschide un birou în Sema Park

Sema Park Cladirea Paris

Compania emirateză Infinity Cloud Technologies, cu sediul în Dubai, intră în România și deschide un birou în București. Compania activează în industria centrelor de date.

Infinity Cloud Technologies a închiriat un spațiu de 1.200 mp la parterul clădirii de birouri Paris, din Sema Parc. Tranzacția a fost intermediată de către iO Partners.

Obiectul contractului semnat îl constituie închirierea unui spatiu compartimentat în suprafață de 1.200 de metri pătrați, necesar pentru funcționarea în condiții optime a centrelor de date și care asigură infrastructura IT critică pentru a furniza resurse și servicii angajaților, partenerilor și clienților din întreaga lume.

„Semnarea acestui contract de închirire a spațiului din clădirea de birouri Paris,  marchează de fapt extinderea bussinesului Infinity Cloud Technologies în Europa, nu doar în România, oferind capacitate de putere sporită și opțiuni de rețea. Având în vedere poziția strategică a Infinity de-a lungul rutelor cheie de fibră pe distanță lungă, locația din Dubai, precum și în multe alte locații din întreaga lume, centrul nostru de date este bine amplasat în Sema Parc, în vederea creșterii continue a serviciilor de infrastructură IT, deservind cererii tot mai mari de închiriere de servere, aplicații și servicii de găzduire cloud” a declarat Zekeriya KELCE, CEO al Infinity Cloud Technologies.

„Suntem încântați că unul dintre cei mai mari furnizori și operatori de centre de date își extinde businessul și se alătură comunității noastre de afaceri din Sema Parc. Misiunea lor, de a oferi companiilor servicii specifice centrelor de date fiabile, scalabile și sigure, facilitându-le călătoria de transformare digitală, se îmbină minunat cu obiectivele noastre de a sprijini inovația, de a oferi chiriașilor oportunități de a accesa soluții de ultimă generație și, prin urmare, de a contribui la succesul  lor”, declară Oana Rădulea, Managing Partner River Development.

„Majoritatea furnizorilor de centre de date de astăzi doar vând sau oferă spre închiriere spații de stocare de date. Infinity Cloud Technologies depășește această limită, oferind pachete complete de servicii care permit companiilor să externalizeze gestionarea continuă a centrelor lor de date. Pentru a facilita acomodarea chiriașului în spațiu a fost necesar un efort comun și soluții personalizate, precum: sisteme performante de răcire controlată, spor de putere de 750 kva, conexiune sigură și rapidă la internet, asigurînd o transmisie fără întreruperi a datelor, și multe altele”, spune AlinGhenea, Senior Consultant iO Partners.

Infinity Cloud Technologies S.R.L transmite că oferă o gamă completă de soluții de închiriere de servere, inclusiv servere dedicate, servere virtuale private (VPS) și servere bare metal. De asemenea, serviciile companiei de aplicații cloud cuprind infrastructură ca serviciu (IaaS), platformă ca serviciu (PaaS) și software ca serviciu (SaaS).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *