GTC i-a numit pe Pedja Petronijevic și János Gárdai ca director de dezvoltare și, respectiv, COO

City_gate_night

Dezvoltatorul GTC, care deține complexul de birouri City Gate, precum și clădirile Premium Plaza, Cascade și Premium Point din București, i-a numit pe Pedja Petronijevic în funcția de Director de Dezvoltare și pe János Gárdai, ca Director de Operațiuni (COO), la nivel de grup.

Pedja Petronijevic, proaspăt numit în calitate de Director de Dezvoltare și membru în Consiliul Director al GTC, s-a alăturat grupului în 2008, ca Director Tehnic pentru Serbia. Încă din 2012, când a fost promovat în funcția de Country Managing Director, Pedja Petronijevic a coordonat creșterea portofoliului companiei.

În timpul mandatului său, GTC a finalizat construcția a 10 proiecte de birouri în Belgrad, printre care FortyOne și Green Heart și a supravegheat buna desfășurare a lucrărilor de construcție pentru Ada Mall, un centru comercial, localizat în centrul Belgradului.

János Gárdai, noul COO al companiei și membru al Consiliului Director, a debutat în carieră în 1996, ca analist financiar la Autóvill Rt. În ultimii 22 de ani Gardai a lucrat pentru White Star Real Estate (AIG/Lincoln), unde  a fost implicat în toate aspectele activităților de afaceri imobiliare în diferite poziții, începând de la Director Financiar, până la Director de Dezvoltare, Director General și Country Partner. A condus și a supervizat operațiunile biroului din Ungaria, fiind implicat în dezvoltarea, administrarea proprietăților și a activelor, precum și în gestionarea achizițiilor și a noilor oportunități de afaceri. De-a lungul anilor, a administrat investiții în valoare totală de 400 de milioane de euro.

GTC Group a fost fondat în 1994, în Polonia, și este o companie publică, listată la Bursa de Valori din Varșovia și Johannesburg, și unul dintre cei mai mari dezvoltatori de spații comerciale și de birouri din Europa Centrală și de Est, activ în șase țări: Polonia, România, Ungaria, Croația, Serbia și Bulgaria.

GTC Group are un portofoliu de proiecte evaluat la aproape 2,3 miliarde de euro, care include 46 de clădiri, dezvoltate pe o suprafață de 1.300.000 de metri pătrați. Compania a intrat pe piața românească în 1999 și a a dezvoltat și vândut emblematicele clădiri de birouri America House și Europe House, situate în centrul capitalei, centrele comerciale Galleria (Arad, Buzău, Piatra Neamț, Suceava) și ansamblurile rezidențiale FeliCity și Rose Garden din București.

Sursa foto: GTC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *