Immofinanz a lansat mycowork, spațiu de birouri dedicat muncii flexibile

mycowork2

Immofinanz a lansat spațiul de birouri mycowork, o componentă a birourilor flexibile myhive. La nivel internațional, conceptul de birouri flexibile myhive fost implementat în 2020 în Viena și ulterior extins cu succes în alte orașe europene. În București, primul spațiu mycowork a fost amenajat în clădirea myhive S-Park, pe o suprafață de 465 mp.

Spațiul este structurat pentru a răspunde cerințelor diverselor tipuri de chiriași și permite atât închirierea unui singur birou sau a unor spații de lucru pentru echipe întregi, cât și a unor zone integrate de coworking.

„Noul concept de birouri myhive este definit de flexibilitate, agilitate și inovație, oferind un mediu de lucru de o calitate excepțională. Conceptul de birouri flexibile myhive a anticipat trendul muncii în sistem hibrid, propunând soluții de lucru moderne, flexibile și personalizate. mycowork completează această ofertă cu opțiuni accesibile și un nivel superior de personalizare. Ne adresăm unei categorii extinse de companii, din domenii cu dinamică accentuată de dezvoltare”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations Immofinanz România.

Spațiile de lucru mycowork se pot închiria pe o perioadă de minimum o lună şi oferă diferitelor tipuri de chiriași tot ce au nevoie pentru o zi de lucru de succes: spații individuale de lucru flexibile, bucătărie și zone de lounge pentru relaxare și socializare, diferite tipuri de băuturi răcoritoare, plus focus rooms sau săli de conferință. Versiunea mydesk oferă chiriașilor posibilitatea de a opta pentru un singur birou, în timp ce myroom se adresează echipelor de lucru, iar myflex este gândit ca zonă integrată de coworking.

La nivel internațional, conceptul de birouri flexibile myhive a fost implementat în 2020 în Viena și ulterior extins cu succes în alte orașe europene, precum Varșovia și Budapesta.

În România, Immofinanz va extinde birourile flexibile myhive și în alte clădiri din portofoliu şi va implementa componenta myoffice ce oferă spații care pot fi personalizate integral, dedicate companiilor cu minimum 20 de angajați.

Proprietățile Immofinanz din România au o valoare contabilă de 777,7 milioane de euro și reprezintă 15,4% din portofoliul total al companiei. Portofoliul local de proprietăți active este format din opt clădiri de birouri (10,4% din totalul portofoliului activ de clădiri de birouri) și cinci proprietăți de retail (18,5% din totalul proprietăților de retail active).

Sursa foto: Immofinanz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *