Începe luni Bucharest Tech Week / Este cel mai mare festival de tehnologie şi inovaţie din Europa Centrală şi de Est

inteligenta artificiala, AI, roboti, chatgpt, chabot Sursa foto: Unsplash / Possessed Photography

Bucharest Tech Week, cel mai mare festival de tehnologie şi inovaţie din Europa Centrală şi de Est, începe luni în Capitală, iar timp de şase zile vor fi organizate cinci conferinţe specializate pe industrii semnificative din zona tech.

Potrivit organizatorilor, săptămâna tehnologiei se va încheia cu cea mai mare expoziţie de tehnologie şi inovaţie din regiune, accesibilă gratuit publicului larg. Tech Expo va avea loc în weekendul 14-16 iunie, la Romexpo Pavilion B1, transmite Agerpres.

Cele cinci summit-uri de business reunesc, anul acesta, peste 50 de speakeri locali şi internaţionali, respectiv mai mult de 60 de companii partenere, care vor aduce în atenţia celor prezenţi peste 450 de soluţii de tehnologie dedicate mediului de afaceri.

Organizatorul Bucharest Tech Week este Universum Expo

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferinţă de economie digitală din Europa Centrală şi de Est, în care profesioniştii din întreaga regiune au acces la soluţii tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale şi o oportunitate de networking.

Sursa foto: Unsplash / Possessed Photography

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *