ING Bank România anunță că a acordat finanțare de 10 milioane euro companiei 595° Solutions, subsidiara din Brașov a unui grup german, pentru creșterea producției pe piața din România

bani, finantari, euro Foto: Pexels.com

ING Bank România anunță că a acordat finanțare de 10 milioane euro companiei 595° Solutions – subsidiara din Brașov a unui grup german care creează produse din aluminiu și magneziu pentru sectorul auto, electromobilitate, tehnică medicală și aviație, potrivit unui comunicat de presă.

Conform informării de presă, cu fondurile primite, compania vizează creșterea activității de producție pe piața din România. Noua fabrică din Brașov va avea o suprafață de 20.000 de metri pătrați și va beneficia de echipamente de ultimă generație.

Compania transmite că produsele dezvoltate de companie sunt distribuite în 30 de țări din Europa, America și Asia.

Motorul electric este considerat motorul viitorului. Pentru a obține o îmbunătățire a autonomiei, vehiculele electrice necesită baterii de mari dimensiuni care măresc semnificativ masa vehiculului. Conceptele de construcție ușoară și aliaje speciale pentru carcasele de baterii, dezvoltate de 595° Solutions, reduc greutatea și costurile pentru producători și cumpărători. 

Foto: Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *