JPMorgan avertizează angajații că le-ar putea cere să se vaccineze împotriva Covid-19

Telemunca

JPMorgan Chase & Co., cea mai mare bancă din America, ar putea solicita ca toții angajații săi să fie vaccinați împotriva virusului Covid-19, potrivit agenției Bloomberg.

Toți angajații vor trebui să completeze până la sfârșitul lunii un chestionar legat de statutul vaccinării lor, potrivit unei note semnate de directorul executiv Jamie Dimon și alți membri ai conducerii.

“Avem nevoie să completați aceste informații pentru a putea să ne pregătim în mod corespunzător și pentru a gestiona revenirea la birouri”, arată nota citată. “În viitor, am putea cere ca toți angajații să fie vaccinați împotriva Covid-19 în conformitate cu cerințele legale, medicale sau religioase”.

Pentru moment, potrivit acestei note, toți angajații din SUA – inclusiv cei care nu sunt vaccinați – ar trebui să aibă în vedere revenirea în mod regulat la birouri, începând cu 6 iulie, deși unii dintre ei ar putea să lucreze mai departe de acasă, pentru a respecta cerințele privind gradul de ocupare a birourilor.

Morgan Stanley a informat în această săptămână angajații că nu vor putea intra în birourile din New York dacă nu sunt vaccinați. Este una dintre cele mai mari societăți financiare care adoptă o linie dură împotriva angajaților care nu au revenit încă la birouri, notează Bloomberg.

pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.