Kalapod și NOVOMATIC au închiriat 7.000 mp în parcul logistic Eli Park 1

eli park 1 Sursa foto: Element Industrial

Retailerul e-commerce de pantofi, Kalapod și NOVOMATIC, una dintre cele mai cunoscute companii de tehnologie în domeniul jocurilor de noroc s-au alăturat de curând Eli Park 1 din zona Buftea-Chitila, unde au închiriat peste 7.000 mp de depozite clasă A pentru a-și extinde capacitatea de depozitare în proximitatea Bucureștiului.

„Presiunea din ce în ce mai mare asupra timpilor de livrare din marile parcuri logistice determină jucătorii să caute noi zone de interes ce le oferă acces rapid către orașe. Localizarea Eli Park 1 la doar cinci minute de intrarea în București, precum și calitatea depozitelor dezvoltate la standarde de clasă A au fost criterii cheie în alegerea ofertei noastre de către Kalapod și NOVOMATIC România,” explică Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial.

Eli Park 1 este primul proiect al Element Industrial livrat în zona Buftea-Chitila, cu o suprafață de 50.000 mp. Acest parc logistic găzduiește deja mai multe companii precum Arctic, Decor Floor, Dentotal, Mobilier 1 sau Euro Games Techonology.

Zona Buftea-Chitila se consolidează ca noul hub logistic din proximitatea Capitalei, aflat între două puncte intens tranzitate, respectiv ieșirea spre Pitești (autostrada A1) și ieșirea spre Ploiești (autostrada A3). Totodată, zona va fi conectată cu noua șosea A0, centura modernă a Capitalei. În această zonă, Element Industrial mai are în dezvoltare un nou proiect, Eli Park 3, cu o suprafață totală de 72.000 mp, având în lucru prima fază de 18.500 mp, ce va fi livrată până la finalul acestui an.

Element Industrial dezvoltă o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafețe între 50.000-60.000 mp, în București, Pitești, Bacău, Brăila sau Ploiești, precum și depozite cu suprafețe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress

Sursa foto: Element Industrial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *