Karpaten Turism a vândut 3.000 de pachete de vacanță de două mil. euro la Târgul de Turism

Romantic, Beach,In,Tangalle,.,Sri,Lanka Sursa foto: Karpaten Turism

Karpaten Turism a vândut mai mult de 3.000 de pachete de vacanță, ȋn valoare de peste 2 milioane de euro, la Târgul de Turism, ediția de toamnă, desfășurat online ȋntre 11 și 14 noiembrie. Ȋn urma cererii crescute, agenția a prelungit Târgul până pe 18 noiembrie, pentru a oferi tuturor turiștilor posibilitatea de a-și rezerva concedii pentru Sărbătorile de iarnă sau pentru Vara 2022, la tarife speciale.

,,Ȋn topul vânzărilor se află Egipt, Turcia și Grecia, iar cele mai căutate destinații exotice sunt Republica Dominicană, Maldive, Kenya și Zanzibar. Clienții au primit foarte bine și noua destinație din portofoliul nostru, Sri Lanka. Până pe 18 noiembrie, avem reduceri de până la 65%, atât pentru vacanțele de iarnă, cât și early booking, pentru vara 2022”, spune Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism.

Zborurile către Sri Lanka, o nouă premieră pentru România, vor fi operate de Gullivair, ȋn perioada noiembrie 2021 – martie 2022, iar prețul unui pachet de 8 zile este cuprins ȋntre 959 și 4000 euro/ persoană.

Oferta Karpaten de Revelion cuprinde 37 de zboruri charter, către 16 destinații

Pentru Revelion, pe lângă Sri Lanka, oferta Karpaten mai include zboruri spre Egipt (Hurghada, Sharm-el-Sheikh, Luxor, Marsa Alam), Turcia (Antalya, Istanbul), Malta, Dubai, Maldive, Zanzibar, Kenya, Mauritius, Capul Verde, Republica Dominicană și Madeira.

Cele mai căutate destinații pentru vara viitoare sunt Antalya, Bodrum, Hurghada, Creta, Zakynthos și Rhodos. Cei care ȋși rezervă de pe acum vacanța trebuie să achite un avans de 10% și beneficiază de anulare gratuită cu până la 30 de zile ȋnainte de plecare, precum și de opțiunea de a achiziționa o asigurare de călătorie cu protecție COVID-19.

Sursa foto: Karpaten Turism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *