Leoni Wiring Systems, producător de cabluri auto, a deschis a zecea fabrică din România

Leoni Sursa foto: Facebook/Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului

Compania Leoni Wiring Systems Romania a inaugurat, la Beiuș, în județul Bihor, a zecea fabrică pentru producția de sisteme de cablaje auto, anunță ministerul Economiei pe pagina sa de Facebook.

,,Industria auto este unul dintre principalele motoare ale economiei românești și cum poveștile de succes trebuie multiplicate, am venit astăzi să văd fabrica din Beiuș a producătorului de cabluri pentru industria auto Leoni. Mă bucură să aud că în aceasta companie femeile ocupa un rol important în managementul organizației și unul chiar mai important în totalul angajaților – aproape 70%. România are nevoie de leadership feminin și de reducerea diferențelor de gen.
Fiecare afacere de succes este o poveste despre curaj, perseverență și asumarea riscurilor. Trebuie să încurajăm inițiativele de orice fel și să învățăm împreună din poveștile de succes ale companiilor care activează în România”, a declarat Stefan Radu Oprea, la inaugurare oficială a celei mai noi investiții a Leoni în Romania.

Cu filiale în mai multe orașe și localități din România, producătorul de componente pentru industria auto este unul dintre cei mai mari angajatori din țară, având peste 12.000 de angajați.

Sursa foto: Facebook/Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *