Magazinul online Atu Tech primește o finanțare de 200.000 euro pentru automatizarea unor procese repetitive

Redacția iul. 3, 2023 2 comentarii
computer digitalizare bani

Atu Tech, magazin online de produse de securitate și importator român de echipamente de securitate, primește o finanțare de 200.000 de euro în eficientizarea operațională, potrivit unui comunicat de presă.

Compania transmite că procesul, început în prima parte a anului trecut, a vizat o mai bună gestionare a resurselor și introducerea unor serii de automatizări, menite să îmbunătățească desfășurarea fluxului operațional.

Atu Tech transmite că a finalizat implementarea unui sistem de tip WMS (Warehouse Management System) și a unui ERP, a eficientizat sistemul de administrare a conținutului (CMS) și a introdus o serie de automatizări, mai ales în zona proceselor repetitive. 

„Am eficientizat website-ul în primul rând și facem, în continuare, îmbunătățiri pentru a satisface nevoile tuturor clienților noștri. Am implementat un ERP, care a eficientizat cu până la 90% zona de facturare și a reușit să ne ajute la mai multe procese, cum ar fi centralizarea și accesul rapid la informații, precum și uniformizarea datelor, automatizarea proceselor repetitive, monitorizarea și urmărirea activităților și gestionarea mai eficientă a resurselor. Totodată, am implementat un sistem de tip WMS care ne-a ajutat la procesarea mai rapidă a comenzilor, la prioritizarea lor în funcție de anumite reguli, reaprovizionare foarte rapidă etc. Comparativ cu sistemul vechi, reușim să procesăm acum de 3 ori mai multe comenzi”, spune Sorin Felea, Director Atu Tech.

Compania spune că are în plan continuarea procesului de eficientizarea operațională. Pentru perioada imediat următoare, are planificată montarea unui sistem panouri fotovoltaice de 50KW pe hala Atu Tech, dar și instalarea de stații electrice de încărcare în parcarea companiei.

În luna octombrie a anului trecut, Atu Tech finaliza o investiție de peste 1 milion de euro, în urma căreia reușea dublarea spațiului de depozitare a produselor și muta sediul companiei într-o locație ușor accesibilă din Sibiu. 

Comentarii

  1. Deci asia din IT primesc bani la greu, fara probleme, fara multa birocratie, zero impozit pe salarii, iar restul, ne uitam la ei. E foarte bine asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *