MApN cumpără sute de mii de produse destinate stabilizării și evacuării răniților

Unifarm materiale sanitare Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

MApN, prin UM 02464 (Centrul Farmaceutic Zonal București), a lansat în SICAP o licitație pentru un contract-cadru pe trei ani, cu o valoare de 17,8 milioane lei, pentru achiziția a 66 de tipuri de materiale sanitare de strictă necesitate pentru stabilizarea și evacuarea răniților.

În principiu, achiziția se reduce la „două tipuri de tărgi”, așa cum este descrisă în SICAP, dar include toate materialele auxiliare de primă intervenție, ca de exemplu diferite tipuri de fașe, bandaje, comprese, plasturi, cearșafuri, branule, truse mici de chirurgie, truse sutură, tifoane, pansament torace, vată medicinală, dispozitive respirație gură la gură și altele. Sunt, în total, sute de mii de produse, iar specificațiile lor se pot găsi în Caietul de Sarcini al licitației.

„Produsele sunt destinate activității curente din cadrul Ministerului Apărării Naționale… Produsele se vor livra în zilele lucrătoare, între orele 08.00 – 13.30, într-un termen de 15 zile de la semnarea contractului subsecvent sau conform graficului de livrare care va fi anexă la contractul subsecvent (în acest caz, termenele de livrare din acest grafic vor fi mai mari de 15 zile de la semnarea contractului subsecvent). În caz de urgență, se poate solicita livrarea în 3 zile”, precizează reprezentanții MApN.

Firmele ce câștigă licitația, pe loturi de ofertare, vor transporta, pe cheltuiala lor, produsele la adresele UM-urilor notitificate de către autoritatea contractantă.

Ofertele se deschid în 15 aprilie, iar departajarea lor se face în funcție de criterial prețului cel mai scăzut.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *