Marcel Boloș refuză să apară în fața parlamentarilor, la ”Ora Guvernului” / Invocă programul încărcat / ”Agenda pentru luna noiembrie 2023 solicită prezența mea la activități care au fost deja planificate și confirmate”

G4Media nov. 13, 2023 0 comentarii
Marcel Bolos, ministrul Finantelor

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a transmis luni președintelui Camerei Deputaților, Alfred Simonis, o notă prin care îl informează că nu va participa la ”Ora Guvernului”, întâlnirea oficială cu parlamentarii, deoarece are deja un alt program stabilit.

Invitația era făcută pentru luni, 13 noiembrie.

”Ca urmare a invitației pe care mi-ați transmis-o pentru a participa la dezbaterea politică ”Ora Guvernului”, cu părere de rău vă informez că agenda pentru luna noiembrie 2023 solicită prezența mea la activități care au fost deja planificate și confirmate, atât în București, cât și în alte orașe ale țării.

Vă asigur că apreciez oportunitatea de a schimba idei și perspective cu onorabilii membri ai Parlamentului și îmi exprim regretul că circumstanțele actuale mă împiedică să particip la această interacțiune.

În acest sens, vă adresez rugămintea de a analiza posibilitatea reprogramării dezbaterii pentru o dată ulterioară”, anunță Boloș.

Dezbaterea a fost solicitată de grupului parlamentar AUR, iar tema este “Riscul de suspendare al fondurilor europene pentru România cauzat de deficitul uriaş”.

Dezbaterea “Ora Guvernului” este o procedură care face parte din mecanismul de control parlamentar exercitat de legislativ la adresa guvernului şi se desfăşoară atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor, în baza Regulamentelor separate ale celor două camere.

 

 

 

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *