Marcel Boloș: Peste 63.000 de vouchere pentru alimente au fost blocate din cauză că beneficiarii cumulau venituri de peste 1.500 lei

Redacția sept. 19, 2022 0 comentarii
bani, lei, finante, bancnote, pensie

Peste 63.000 de vouchere pentru alimente au fost blocate pentru că beneficiarii lor cumulau venituri de peste 1.500 de lei, iar numărul lor ar putea crește, potrivit anunțului ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, scrie Antena3.

În acest caz, ei urmează acum să primească vouchere pentru alimente în valoare de 50 de euro. „Au fost blocat 63.000 de vouchere sociale. Beneficiarii cumulau venituri de peste 1.500 de lei.

Pe viitor, beneficiarii de pensii sociale (1.000 de lei) vor primi voucherul de 50 de euro. Se fac confruntări permanente cu cei de la ANAF pentru a vedea dacă mai sunt şi altii.

În caz că mai sunt descoperiţi, voucherele sunt blocate”, a anunţat, luni, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloş.

Românii care au voucherele pentru alimente trebuie să ştie că există riscul de blocare a tichetelor sociale în anumite cazuri.

În plus, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloş, anunţă sancţiuni drastice pentru românii care cumpără alcool sau tutun cu voucherele de alimente date de Guvern.

Marcel Boloş anunţă că amenzile în cazul celor care cumpără alcool sau tutun cu voucherele pentru alimente ajung până la 6.500 de lei. De asemenea, aceştia riscă să le fie blocat cardul.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *