Marcel Ciolacu: Prețul la energie trebuie să fie reglementat de la 1 aprilie pe o perioadă de 6 luni, legea ne permite. Suntem într-o criză energetică majoră, Statul trebuie să intervină curajos

Redacția ian. 19, 2022 0 comentarii
Marcel Ciolacu, PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, și șef al Camerei Deputaților, a declarat, miercuri, că, din punctul său de vedere, prețul la energie trebuie să fie din nou reglementat de la 1 aprilie pe o perioadă de 6 luni, argumentând că legea permite acest lucru.

Social-democratul a mai spus că România se află într-o ”criză energetică majoră”, iar Statul trebuie ”să intervină curajos” în rezolvarea problemei.

Liderul PSD a mai spus că ”avem o mare problemă” cu furnizorii care au emis în total 4,4 milioane de facturi greșite:

  • ”Suntem într-o criză energetică majoră care lovește în întreaga industrie. Este un moment în care statul trebuie să intervină curajos. Rămân la părerea că prețul trebuie reglementat de la 1 aprilie, pe o perioadă de 6 luni legea ne lasă să facem acest lucru (…) Avem Guvern și legi să intervenim în situații de criză (…) Nu știu, mie nu mi-a solicitat nimeni acest lucru (să fie demisă conducerea ANRE, n.red.) În opinia mea cred că avem o mare problemă cu cei care au emis două luni la rând 2,2 milioane de facturi greșite, voit sau din greșeală. În total, 4,4 milioane de facturi greșite”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *