Marcel Ciolacu: Prețurile alimentelor trebuie ținute sub control. Unele scumpiri sunt nejustificate și speculative

Redacția oct. 10, 2022 2 comentarii
Marcel Ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu afirmă că unele majorări de prețuri ale alimentelor sunt nejustificate și speculative, el precizând astfel că prețurile trebuie ținute sub control.

„Am fost astăzi la târgul organizat de Ministerul Agriculturii cu ocazia ”Zilei Naționale a Produselor Românești” pentru a le mulțumi fermierilor români pentru tot efortul de anul acesta. Este foarte clar că produsele românești – de la legume, la mezeluri, miere sau brânzeturi, sunt cele mai bune și de calitate!”, a transmis Ciolacu, pe Facebook.

El a precizat că acesta a fost un an complicat din cauza secetei. Totuși, potrivit lui, România a fost departe de o criză alimentară datorită programelor de sprijin de peste 500 de milioane de euro, facilităților la energie și gaze, subvențiilor acordate în avans și creșterii salariului minim în agricultură și industria alimentară la 3.000 de lei.

Totuși, Ciolacu a afirmat că unele scumpiri sunt speculative și trebuie ținute sub control.

„Prețurile trebuie însă ținute sub control. Este clar că unele majorări sunt nejustificate și speculative. Și cred că a venit timpul ca tot efortul făcut de stat să se reflecte și în temperarea creșterii prețurilor”, a conchis el.

Sursă foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Comentarii

  1. Mai bine controlati coruptia endemica si terorismul mafiei ISC ce a distrus si pune in pericol obiectivele strategice ale Romaniei in cardasie cu reteaua UDMR si presedintele Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *