Marriott va deschide trei hoteluri în România până în 2029

marriott rusia Foto: hotelnewsresource.com/

Grupul hotelier global Marriott International va deschide trei hoteluri noi în România în următorii cinci ani, ca parte a unui parteneriat cu un investitor local, scrie Property Forum.

Noul Courtyard by Marriott Sibiu Downtown va fi deschis în T2 2026. Hotelul va include 81 de camere, trei săli de conferințe, precum și un restaurant și o zonă SPA.

În 2029, un nou hotel Courtyard by Marriott se va deschide în Timișoara, în apropiere de Iulius Town. Proiectul va avea 208 camere și apartamente și patru săli de conferințe.

În același timp, un nou hotel Four Points by Sheraton de Marriott Bonvoy se va deschide în Cluj-Napoca în cursul anului 2027. Hotelul va dispune de 109 camere și apartamente, diverse săli de conferințe și un restaurant.

„Acest acord consolidează cererea pe care o vedem pentru brandurile hoteliere internaționale în regiune și sprijină dezvoltarea proiectelor Marriott Bonvoy în România”, a declarat Silvija Lovreta, Vicepreședinte Dezvoltare – Europa Centrală și de Sud-Est, Marriott International.

Toate deschiderile de hoteluri sunt coordonate în parteneriat cu compania românească Pritax Invest. Anterior, grupul internațional a făcut echipă cu Pritax Invest pentru deschiderea Courtyard by Marriott Cluj-Napoca Downtown.

Portofoliul local al Marriott International include în prezent șase hoteluri, dintre care cinci sunt situate în București.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.