Mas RE și Prime Kapital intră pe piața rezidențială din Ploiești și Timișoara, unde vor dezvolta 1.750 de apartamente

mas re, prime kapital

Sud africanii de la Mas RE, care dezvoltă proiecte imobiliare prin intermediul Prime Kapital, au solicitat autorităților aprobarea pentru două noi proiecte rezidențiale în Ploiești și Timișoara, care vor adăuga portofoliului de apartamente al celor două companii încă 1.750 de apartamente.

Companiile mai au în lucru partea rezidențială a Silk District Iași, pentru care au început operațiunile de demolare ale platformei Teba, Avalon Estate și Marmura Residence în București. Aceste trei proiecte însumează 2.696 de apartamente.

De asemenea, se află în dezvoltare faza a doua a Mall Moldova, care înseamnă extinderea cu 29.600 mp a mall-ului a cărei construcție a fost suspendată în martie 2020 din cauza pandemiei, și va fi reluată, potrivit companiei, în noiembrie 2022.

Mas Re și Prime Kapital au un buget de 113 milioane de euro pentru acest proiect.

Tot în dezvoltare se află și Argeș Mall, de 52.100 mp, deocamdată blocată de disputa dintre dezvoltator și unul dintre vânzătorii terenului. Anul acesta va demara, confom planurilor, și Alba Mall, de 29.000 mp, cu un buget de 41 milioane de euro.

Bârlad Value Centre, de 16.300 mp, alături de mall-ul în aer liber Prahova Value Centre de 21.900 sunt planuite a fi livrate în acest an.

În fine, potrivit ultimului raport de piață, Mas RE a obținut 13,1 milioane de euro din chirii în zona CEE, majoritar în România, unde deține 16 proprietăți care aduc venit, restul fiind amplasate în Polonia și Bulgaria.

Sursa foto: Mas RE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *