Mesajul lui Daniel Dines, după ce UiPath a anunțat concedieri

Daniel Dines 1

Fondatorul UiPath Daniel Dines afirmă că concedierile pe care le-a anunțat marți compania au ca scop eficientizarea și concentrarea activității asupra inteligenței artificiale.

„Este firesc să ne evaluăm din când în când echipele și investițiile interne în contextul mediului macroeconomic. Această reducere a forței de muncă are ca scop continuarea creșterii eficienței operaționale prin eficientizarea structurii noastre, în special în ceea ce privește funcțiile operaționale și corporative; o mai bună prioritizare a investițiilor noastre de lansare pe piață; concentrarea investițiilor noastre în cercetare și dezvoltare asupra inteligenței artificiale și stimularea inovării în cadrul platformei noastre, astfel încât să ne putem concentra mai bine asupra nevoilor clienților noștri. Aceasta nu a fost o decizie ușor de luat, iar noi suntem recunoscători și apreciem contribuțiile pe care acești oameni talentați le-au adus la UiPath și ne angajăm să avem grijă de ei în această perioadă”, a declarat Daniel Dines, CEO și fondator UiPath.

UiPath a anunțat marți că concediază 10% din angajați, la nivel global, adică circa 420 de angajați.

Aceasta este prima decizie majoră luată de Daniel Dines de când s-a întors la conducerea unicornului românesc listat pe bursă la New York.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *